Drums

Zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden kunnen bij muziekschool Popta terecht voor een breed aanbod aan onderwerpen. Van meespelen met je eerste songs tot het verbeteren van je techniek. Bij de ervaren docenten leer je als beginner een goede basis waar je op verder kunt bouwen. Gevorderden kunnen zich verbreden en verdiepen in diverse stijlen en technieken.

Familiedrummen: Wij bieden ook Familiedrummen aan. Moeder en zoon of vader en dochter tegelijkertijd les. Drumplezier voor het hele gezin.


Docenten:  Rob Kramer, Tim Koning.

  • Privélessen
  • Alle leeftijden
  • Diverse stijlen (rock, pop, jazz, blues, funk, drum & bass, hiphop, metal)
  • Ervaren docenten
  • Gratis proefles!

Geef je op voor een proefles.


“Rob Kramer is de leraar waar ik heen ga voor mijn techniek en creativiteit. Hij is erg precies en nauwkeurig in het les geven hiervan en weet je altijd goed te prikkelen. De lessen zijn duidelijk en hij heeft altijd wel een idée om je iets nieuws bij te leren.”
– Martin Brummelkamp, Drummer bij The Brahms

“De lessen van Rob Kramer zijn altijd heel leerzaam, inspirerend en vooral motiverend. Er valt altijd wat te leren bij hem. Wat ik nog beter vind is dat hij ook naast de lessen veel voor zijn leerlingen doet.”
– Sander van Elferen, Student Conservatorium Haarlem & Drummer bij Temple Renegade

“Ik ben op mijn 13e begonnen met volgen van drumlessen bij Rob Kramer.
In de 5 jaar die daarop volgden tot aan mijn toelating aan het conservatorium in Rotterdam heeft Rob mij niet alleen inhoudelijk goed les gegeven maar tevens geïnspireerd en enthousiast gemaakt voor het spelen en luisteren van verschillende muziekstijlen. Rob is een betrouwbare docent die met passie en plezier lesgeeft en, niet onbelangrijk, je een goede speeltechniek leert.”
– Tim Koning, Drummer bij Leif de Leeuw