Conservatorium Voorbereiding

Bij muziekschool Popta kun je voorbereidingscursussen volgen voor diverse conservatoria. Rob Kramer heeft al veel leerlingen begeleid naar hun auditie en aanname. Wil jij graag naar het conservatorium? Meld je dan voor de voorbereidingscursus op maat! Neem contact op voor de mogelijkheden.


“Rob Kramer heeft niet alleen een lange carriëre en veel ervaring en kennis van zaken maar ook een uniek inzicht in het Rotterdams Conservatorium. Jaar in jaar uit komen er auditanten van Rob’s school en drumlessen en deze zijn altijd goed voorbereid en goed op de hoogte van de eisen. Ze hebben allen een betere techniek dan gemiddeld en as we speak studeren er 3 van Rob’s oud leerlingen bij mij en dat is slechts een moment opname, velen gingen hen voor. Rob is the place to go en voor mij altijd een garantie dat iemand echt een kans maakt op het Rotterdams Conservatorium.”
– Hans Eijkenaar, Hoofdvak docent Drums op CODARTS, Rotterdam

“De sfeer is relaxt en gezellig en na een 30 of 60 minuten lessen zit je weer vol met nieuwe ideeen die je kan toepassen. Als je auditie wilt doen op een conservatorium is hij een ideaale leraar omdat hij precies weet wat je moet kunnen en het belangrijkste is hij kan je dat ook nog eens leren!!
– Martin Brummelkamp, Drummer bij The Brahms

“Dankzij Rob zit ik op de school van mijn dromen en kan ik van mijn hobby mijn beroep maken. Je voelt in de lessen dat de passie voor het instrument onwijs groot is en de kennis nog groter. Je krijgt het fundament om je huis op te bouwen en je eigen creativiteit daarop los te laten. Kortom een van de beste docenten die ik ooit heb gehad.”
– Don Rooks, Drummer